top of page

Over Plök

WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.39.27.jp

Plezier maken in de buitenlucht

Plök ontfermt zich met liefde over de fruitboomgaarden in Sittard-Geleen. Wij snoeien de fruitbomen, maar oogsten ook het fruit om samen te genieten van wat de natuur ons biedt. Zo maken we jams, chutneys, sappen en ciders van het fruit. Alles voor eigen gebruik en om de clubkas van Plök te spekken. Met de opbrengst van de verkoop kunnen we weer een lunch tussen de bloesem organiseren. Vind je snoeien leuk of verwerk je graag fruit? Schuif dan aan! Iedereen is welkom!

VISIE

WhatsApp Image 2020-10-23 at 18.54.32.jp

Plök is energie. Positieve energie voor de natuurlijke omgeving om ons heen. De verbinding van mensen met hun natuurlijk omgeving. Met als kernwaarden: natuurlijk, duurzaam, ambachtelijk, lokaal en samen.

 

Als er energie is, ondersteunt Plök   initiatieven die zich hier op richten: fruitboomgaarden onderhouden, samenzijn vieren, oogsten, verwerken, bijenhotels maken, natuurgebieden versterken, biodiversiteit vergroten, mensen en energie verbinden.

BESTUUR

Het bestuur van stichting Plök! bestaat uit 4 mensen en komt eenmaal per kwartaal bij elkaar. De leden zijn van links naar rechts:

Henk Thuis, voorzitter (06-21878577)

Kees Blankers, secretaris

Louis Prop, penningmeester

Annelies Wielders, bestuurslid

Postadres:
Overstraat 37 

6151 CM  Munstergeleen

Bankgegevens:

Stichting Plök

NL97 RBRB 0200634542

bottom of page